Een Travellerspoint blog

Trinidad 2 (28)

Dinsdag 28 April

c
28/4 Trinidad Villa Ma Dolores
‚ S morgens rondgelopen in de stad met een bezoek aan een aantal musea en uitkijktorens. De Iglesia de la Santisima Trinidad aan het Plaza Mayor. Heel mooie altaren in zeer fijn houtsnijwerk. Het Musea de Arquitectura Colonial heel mooie coloniale meubelen en serviesgoed. Informatie over de slavenhandel ed. Het Masea de la Lucha Contra Bandidos met zijn uitkijktoren. Met een bleekblauwe oldtimer terug naar "Villa Ma Dolores. Mooie nieuwe bungalows met flatscreen maar zonder ijskast en met waterbeperking. Vanaf 18u ’s avonds tot 9 uur ‚s morgen water. Buiten en binnenafwerking in tropische rood hout. ‚S middags een broodje gegeten op de binnenplaats van een restaurantje met salsa-muziek van een van de honderden muziekbandjes. Met een helblauwe "oldtimer" taxi terug naar het hotel. Toen we daar aankwamen hing het speenvarken voor het avondeten al te kissen aan het spit. Super lekker.

j
Na het ontbijt 40 km fietsen richting Trinidad.bloedheet. Op de middag gaan eten bij een lokale familie, In de namiddag Trinidad bezocht. Trinidad ligt op 12 km van de zee, een kleine fotogenieke stad. Zeer kleurrijk, tal van restaurants met optredende bands.
Ook hier in "Villa Ma Dolores" in een schommelstoel onder het stro dak van het openluchtrestaurant genoten van Cubaanse sigaren en goed gevulde glazen Cubaanse drank.

Om te onthouden een typische uitdrukking van Suzanne "Tomeloze herrie"

P1090859

P1090859

Geplaatst door Jan Van Acker 11:25 Gearchiveerd in Cuba

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint